Pompierii din judeţul Prahova intervin, marţi după amiază, pentru lichidarea unui incendiu care se manifestă într-o zonă împădurită şi izolată, în apropierea barajului Paltinu. Acţiunea este una dificilă, pompierii intervenind inclusiv pe calea apei pentru a ajunge în zona afectată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primele date de la faţa locului arată că incendiul a izbucnit pe un fond forestier în comuna Valea Doftanei, în zona barajului Paltinu, care asigură alimentarea cu apă a unei mari părţi din judeţul Prahova. 
Flăcările au cuprins la litieră, doborâturi şi vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 12.000 de metri pătraţi. Intervenţia este una dificilă, la faţa locului fiind trimişi 14 pompieri care, la ora transmiterii acestei ştiri, acţionează pentru localizarea incendiului.
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Deplasarea a fost una extrem de anevoioasa. Echipajele de salvatori intervin cu două autospeciale de primă intervenţie şi comandă şi cu o autospecială de stingere, dar şi pe calea apei, cu o barcă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.