Echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova intervin, vineri după amiază, pe DN 1 A, în localitatea Corlăteşti, situată în apropiere de Ploieşti, unde o cisternă încărcată cu 18 tone de motorină care era transportată pe un trailer s-a desprins din sistemele cu care era asigurată şi riscă să cadă de pe platformă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Intervenţia ISU Prahova are loc pe DN 1 A în satul Corlăteşti, comuna prahoveană Berceni, unde există pericolul ca o cisternă care era transportată pe o platformă rutieră să cadă. Conform oficialilor ISU Prahova, cisterna este încărcată cu 18 tone de motorină şi nu există scurgeri de combustibil. Trailerul care o transporta a fost scos în afara carosabilului.
„În acest moment, cisterna a fost asigurata cu lanţuri, astfel încât pericolul de a se răsturna a fost înlăturat pentru moment. După transvazarea carburantului, va fi readusă pe poziţie”; informează, la ora transmiterii acestei ştiri, ISU Prahova.
 
La faţa locului a fost chemată o altă cisternă, în care încărcătura să fie transvazată pentru ca cisterna să poată fi stabilizată.
La locul intervenţiei se află autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi un echipaj SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.