Un incendiul violent s-a rodus, marţi, la un depozit de materiale plastice din localitatea Bucov, judeţul Prahova, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Au fost cuprinse de foc aproximativ 50 de tone de materiale plastice din totalul de trei sute de tone depozitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat, marţi, că un incendiu s-a produs la un depozit de materiale plastice din localitatea Bucov, judeţul Prahova. 

”Arderea se manifestă violent, cu degajări mari de fum, fiind cuprinse aproximativ 50 de tone de materiale plastice, dintr-un total de 300 de tone depozitate în exteriorul unei hale”, anunţă IGSU. 

Pompierii militari acţionează pentru localizarea şi lichidarea flăcarilor cu 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Angajaţii s-au autoevacuat. 

Până în acest moment nu au fost inregistrate victime, însă la fata locului este prezent si un echipaj de prim ajutor SMURD.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.