Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă seară, la un abator situat în localitatea prahoveană Ariceştii Rahtivani, focul extinzându-se pe o suprafaţă de o mie de metri pătraţi. În apropierea clădirii cuprinse de flăcări sunt două rezervoare cu motorină şi GPL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, focul a cuprins o clădire în care funcţioanează un abator şi arde generalizat pe o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi.

În apropierea construcţiei afectate de incendiu se află şi un rezervor cu motorină încărcat cu cinci tone de combustibil, dar şi un alt rezervor în care sunt 2.700 de litri de gaz petrolier lichefiat.

Zeci de pompieri intervin cu şase autospeciale pentru stingerea focului.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul este izolat, astfel încât nu există pericol de propagare la rezervoarele cu motorină şi GPL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.