Un incendiu violent a cuprins, în noaptea de miercuri spre joi, o fabrică de mobilă din judeţul Prahova. Intervenţia pompierilor a fost dificilă din cauza faptului că în fabrică se aflu numeroase materiale combustibile, dar şi a suprafeţei mari pe care s-au extins flăcările.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Focul a izbucnit în jurul orei 1, la o fabrică de mobilă din localitatea Măneciu Ungureni, extinzându-se la o hală producţie şi la o clădire de birouri. În urma unei intervenţii care a durat aproape două ore şi jumătate, incendiul a fost lichidat. Acţiunea a fost una dificilă din cauza cantităţii mari de materiale combustibile - vopseluri, diluanţi, lemn, bureţi, utilaje - dar şi a suprafeţei mari, de aproximativ 5000 de metri pătraţi, pe care s-au extins flăcările, transmite ISU Prahova.
Joi dimineaţă, echipaje ale pompierilor se află în continuare la faţa locului şi  lucrează pentru înlăturarea efectelor incendiului.  Cauza incendiului nu a fost stabilită încă. În urma evenimentului nu au fost raportate victime.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.