Un bărbat din judeţul Prahova a postat pe Facebook, la secţiunea "story", o fotografie cu o pisică ucisă, plină de sânge şi răstignită, având membrele prinse în cuie de un copac. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Fotografia, postată ca "story" pe Facebook, arată o pisică moartă, cu sânge în zona capului, atârnând cu capul în jos, agăţară în cuie de mari dimensiuni, într-un copac. Imaginea, postată pe contul unui tânăr din comuna Gornet care are peste 1.100 de prieteni pe reţeaua de socializare, era însoţită de muzică. 
 
"În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini ce ilustrează posibile fapte penale comise asupra unei feline (pisică), poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Prahova s-au autosesizat şi au demarat verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt, identificarea persoanelor implicate şi dispunerea măsurilor legale în consecinţă”, a transmis, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.