Un drum judeţean din zona de nord a judeţului Prahova a fost avariat în urma ploilor torenţiale care au căzut în ultimele ore, asfaltul surpându-se pe o lungime de câteva zeci de metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform reprezentanţilor inspectoratului de poliţie Prahova, drumul judeţean 102 I, care face legătura între Câmpina şi localitatea Valea Doftanei, a fost închis temporar în urma unor avarii apărute din cauza precipitaţiilor abundente din ultima perioadă.
Astfel, pe sensul de mers Valea Doftanei- Câmpina, partea carosabilă s-a surpat până la axul drumului pe o distanţă de zece metri.
De asemenea, pe celălalt sens de mers, s-a erodat malul drept al terasamentului pe o lungime de 30 de metri. Avariile s-au produs la kilometrul 34, unde, conform sursei citate, există pericolul real de producere a unor evenimente rutiere.
Traficul rutier va fi deviat, zona fiind semnalizata corespunzător.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.