Un drum judeţean din Prahova a fost avariat pe o lungime de 12 metri din cauza unei alunecări de teren produse ca urmare a ploilor abundente din ultima perioadă. Circulaţia pe tronsonul afectat, între localităţile Zâmbroaia şi Predeal Sărari, se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Circulaţia pe DJ 219 a fost restricţionată pe banda de circulaţie Zâmbroaia - Predeal Sărari, din cauza unei alunecări de teren care a afectat drumul judeţean pe o lungime de aproximativ 12 metri. Evenimentul a fost înregistrat ca urmare a precipitaţiilor însemnate cantitativ, căzute în ultima perioadă. În urma celor constatate, Consiliul Judeţean Prahova, prin Direcţia Judeţeană de Protecţia Plantelor şi Întreţinere a Drumurilor Judeţene, a luat măsuri imediate prin montarea balizelor şi a semnalizării rutiere specifice pentru a asigura minimum de siguranţă pentru participanţii la trafic. Circulaţia se desfăşoară alternativ pe o singură bandă”, informează, duminică seară, Consiliul Judeţean Prahova, pe pagina de Facebook a instituţiei.
 
Conform sursei citate, luni, Consiliul Judeţean Prahova va monta parapete pe lungimea zonei afectate. Ulterior, când condiţiile meteo o vor permite, va fi făcută o expertiză tehnică pentru a face demersurile necesare în vederea reabilitării drumului şi redării acestuia traficului rutier.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.