Ploile abundente din ultimele zile au provocat o alunecare de teren care a avariat un drum judeţean din comuna prahoveană Şotrile, carosabilul fiind parţial impracticabil, pe o lungime de câteva zeci de metri. În zona afectată au fost instituite restricţii de circulaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Din cauza precipitaţiilor abundente, din ultima perioadă, pe drumul judeţean (DJ) 207, pe raza comunei Şotrile, s-a reactivat o alunecare de teren pe o lungime de 40 de metri şi lăţime de trei metri. Zona afectată este la Km 10+100, în punctul Şchiopu, aşa cum este ştiută de localnici", au anunţat, miercuri, reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova.
 
Aceştia au precizat că împreună cu reprezentanţii Poliţiei şi autorităţile locale au intervenit pentru asigurarea perimetrului, zona fiind semnalizată corespunzător.  
 
Conform sursei citate, vor fi demarate, în regim de urgenţă, lucrările de expertiză şi punere în siguranţă.
 
Momentan, în zona unde drumul a fost avariat, circulaţia se derulează restricţionat, pe un singur sens.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.