O alunecare de teren s-a produs, în noaptea de marţi spre miercuri, în localitatea prahoveană Proviţa de Sus. Pământul care alunecă la vale afectează un drum local, iar la zece metri de acea zonă se alfă o casă în care locuiesc două familii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, alunecarea de teren de la Proviţa de Sus se manifestă pe o suprafaţă de 90 de metri pătraţi, iar stratul dislocat are aproximativ 60 de centimetri adâncime. 
„Alunecarea a afectat marginea drumului comunal din dale, pe lungime de aproximativ 6 metri liniari şi lăţime de 40 centimetri”; informează sursa citată. 
Totodată, zona în care pământul a plecat la vale se află la 10 metri de  o casă care nu prezintă fisuri, dar în care locuiesc două familii. Nu se impune evacuarea celor două familii compuse din opt adulţi şi doi copii şi nici închiderea drumului comunal, menţionează oficialul ISU Prahova.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.