Două adolescente cu vârste de 13, respectiv 16 ani, din oraşul Breaza, judeţul Prahova, care miercuri dimineaţă au plecat împreună spre şcoală, dar nu au mai ajuns la cursuri, au fost date dispărute de către familii. Poliţiştii fac apel la cei care le văd pe cele două fete să sune urgent la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii prahoveni au făcut publice, miercuri seară, semnalmentele şi fotografiile adolescentelor Lungu Sorina Ştefania, de 13 ani, şi Vrabie Alexia Ioana, de 16 ani, date dispărute de către familii, şi au făcut apel la persoanele care le văd pe cele două fete să sune la 112. 
 
Cele două fete, care sunt din localitatea Breaza, au plecat de acasă către şcoală, miercuri dimineaţă, însă nu au mai ajuns la unitatea de învăţământ şi nici acasă nu s-au întors. 
 
”Nu se cunosc elementele vestimentare în cazul minorei Lungu Ştefania Sorina. Aceasta are ca semnalmente 1,65 metri înălţime, aproximativ 70 de kilograme, constituţie robustă, păr lung, şaten, ten măsliniu, având o cicatrice în zona ochiului drept. Vrabie Alexia Ioana purta geacă gri, pantaloni negri, o geantă sport albastră, având ca semnalmente 1,65 metri înălţime, 50 de kilograme, constituţie slabă, păr tuns scurt, şaten, ochi căprui, prezentând prezentând cicatrice în zona ochiului stâng”, informează reprezentanţii Poliţiei. 
 
Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la cele două fete sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.