Un bărbat în vârstă de 28 de ani şi unul de 56 de ani, membri ai aceleiaşi familii, sunt cercetaţi de procurii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti, sub acuzaţiile de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept. Cei doi sunt suspectaţi că au cultivat şi comercializat cannabis unor consumatori din judeţul Prahova, unul dintre ei fiind prins în flagrant având asupra lui trei kilograme de cannabis, droguri pe care voia să le vândă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În fapt, în cursul anului 2023, două persoane, de 28, respectiv 56 de ani, ar fi cultivat plante de cannabis, după recoltare drogurile fiind comercializate către diverşi consumatori din judeţ. În urma acţiunii de prindere în flagrant delict, una dintre persoanele bănuite a fost depistată în timp de deţinea aproximativ 3 kilograme de cannabis, destinate comercializării. Ulterior, în urma punerii în executare a mandatului de percheziţie domiciliară, au fost descoperite şi ridicate aproximativ un kilogram de cannabis, precum şi 3 plante de cannabis cu dimensiuni între 140 şi 240 de centimetri”, informează Poliţia Română.
Conform DIICOT, cei doi suspecţi sunt rude. Unul dintre ei a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, în timp ce al doilea suspect a fost plasat sub control judiciar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.