Doi adolescenţi de 14 şi 15 ani sunt cercetaţi de către poliţiştii prahoveni pentru infracţiunile de furt şi distrugere, după ce au intrat într-o casă de vacanţă a unui român care trăieşte în străinătate şi au furat mai multe bunuri, iar ce nu au putut fura au distrus. Cei doi au recunoscut faptele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Casa de vacanţă situată în oraşul Comarnic a fost spartă la sfârşitul săptămânii trecute, iar cei doi autori au fost identificaţi, informează, miercuri Poliţia judeţeană Prahova.  

„În fapt, la data de 9 aprilie a.c., la sediul unităţii s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că, persoane necunoscute i-ar fi pătruns în locuinţa de vacanţă, din oraşul Comarnic, de unde ar fi sustras un calorifer, un set de boxe audio, 3 camere de supraveghere video şi 2 sticle cu băuturi alcoolice, totodată distrugând mai multe bunuri”, transmite IPJ Prahova. 

Cei doi tineri, care sunt localnici  din oraşul Comarnic au fost duşi la poliţie, iar în urma audierilor au recunoscut faptele comise, prejudiciul cauzat fiind recuperat în proporţie de 70%. 

Proprietarul case de vacanţă locuieşte în Franţa şi el este cel care, la revenirea în ţară a găsit casa distrusă. Cei doi tineri sunt în continuare cercetaţi pentru infracţiunile de furt calificat şi distrugere. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.