Poliţiştii din Prahova fac, miercuri, percheziţii la sediul unei firme din Bucureşti, care are ca obiect de activitate consultanţă financiară privind atragerea de fonduri europene, reprezentanţii firmei fiind reclamaţi că au înşelat cu peste 46.000 de lei o societate care activează în domeniul construcţiilor, căreia i-a promis elaborarea documentaţiei necesare accesării de fonduri europene nerambursabile, pentru achiziţionarea unor utilaje.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ancheta, derulată de poliţiştii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, vizează infracţiuni de înşelăciune.
 
”În fapt, în cursul lunii august 2023, o societate comercială ar fi indus în eroare un operator economic, din judeţul Prahova, în sensul că ar fi încheiat cu acesta un contract în domeniul consultanţei financiare, pretinzând şi obţinând aproximativ 46.500 de lei, în vederea elaborării documentaţiei necesare accesării de fonduri europene nerambursabile, pentru achiziţionarea unor utilaje”, transmit reprezentanţii Poliţiei judeţene Prahova.
 
Firma care a plătit banii consultantului pentru proiecte europene îşi desfăşoară activitatea in domeniul construcţiilor, ridicând hale, blocuri, case, au precizat pentru News.ro surse judiciare. 
 
Reprezentanţii firmei suspectate vor fi duşi la sediul unităţii de Poliţie în vederea audierii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.