Un băieţel în vârstă de doi ani a căzut, joi după-amiază, de la etajul al patrulea al unui bloc din Ploieşti. La sosirea echipajelor de salvare micuţul se afla în stop cardio-respirator, medicii demarând manevrele de resuscitare. Copilul a fost declarat decedat la spital. Poliţia anunţă că a deschis o anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Apelul la 112 a fost primit joi, la ora 15:57, când o persoană a anunţat că un copil a căzut de la etajul unui bloc de pe strada Constantin Brezeanu. 
 
Echipajul de la ambulanţă l-a găsit pe băieţel în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare, ducându-l la spital.Acolo medicii au declarat decesul, în condiţiile în care băieţelul nu a putut fi resuscitat.
 
Poliţia anunţă că face cercetări pentru a stabili cauza şi împrejurările în care a avut loc evenimentul.
 
În august 2021, doi fraţi gemeni cu vârsta de doi ani şi două luni au căzut de la etajul zece al unui bloc din Ploieşti, în timp ce mama lor transmitea live pe Facebook şi asculta manele.
 
Femeia a fost condamnată definitiv la trei ani de închisoare cu executare, fiind găsită vinovată pentru ucidere din culpă pentru că şi-a lăsat nesupravegheaţi copiii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.