Un copil în vârstă de 13 ani a murit, miercuri seară, după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa, cu bicicleta, un drum judeţean, în localitatea Poienarii Burchii din judeţul Prahova. Medicii au încercat zeci de minute să îl resuscite, însă inima lui nu a repornit, în condiţiile în care suferise un traumatism cranian sever şi leziuni grave la plămâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc, miercuri seară, pe drumul judeţean 101E, în comuna Poienarii Burchii.
 
Băiatul de 13 ani a fost surprins şi lovit în plin de un autoturism în timp ce traversa un drum pe bicicletă. Echipajul medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova care a intervenit la locul accidentului a constatat că băiatul suferise un traumatism cranio-cerebral sever, un traumatism toracic cu afectarea gravă a plămânului, diagnosticul fiind de hemopneumotorax, o fractură deschisă la gamba dreaptă şi se afla în stop cardio-respirator. El nu a mai putut fi resuscitat. 
 
Şoferul autoturismului implicat, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.