Cinci persoane au fost preluate de ambulanţe şi transportate ,la spital în urma unui accident produs sâmbătă pe drumul naţional 1 B, între Ploieşti şi Buzău, unde două autoutilitare au intrat în coliziune cu un TIR încărcat cu lemne. Alte trei persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc în localitatea Loloiasca din judeţul Prahova. Două autoutilitare au intrat în coliziune cu un autotren care transporta lemne. În cele trei autovehicule se aflau zece persoane, între care un copil.
Opt dintre cei implicaţi au fost evaluaţi medical la locul accidentului. După îngrijirile primite la faţa locului, cinci dintre ei au fost preluaţi de ambulanţele SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova pentru a fi transportate la spital.
Urmează ca împrejurările în care a avut loc accidentul să fie stabilite.
 Traficul rutier în zona accidentului a fost deviat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.