Cadavrul unei femei aflat în stare avansată de putrefacţie a fost găsit, luni, de către un bărbat care a intrat într-o locuinţâ din municipiul Ploieşti cu intenţia de a fura. În urma primelor verificări, autorităţile bănuiesc că femeia este decedată de un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, poliţiştii prahoveni au fost sesizaţi, luni, de către colegii din Dâmboviţa cu privire la faptul că un bărbat din acest judeţ a anunţat Poliţia Oraşului Moreni ca a descoperit un cadavru într-o casă din Ploieşti în care intrase cu scopul de a fura. 

În urma sesizării, la locul indicat s-au deplasat pompierii care au spart uşa locuinţei şi au găsit cadavrul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, a precizat că primele verificări arată că femeia ar fi decedată de aproximativ un an, iar lângă cadavrul aflat în stare avansată de degradare a fost găsit şi cel al unui câine.

Femeia moartă avea 41 de ani, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.