Cadavrul unei femei în vârstă de 46 de ani, care prezintă semne de violenţă, a fost descoperit, miercuri, pe un câmp din apropierea oraşului prahovean Slănic. Concubinul femeii este principal suspect în acest caz, al aflându-se în custodia Poliţiei, pentru audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Trupul neînsufleţit a fost găsit miercuri dimineaţă, în jurul orei 8:00, de o persoană care a anunţat Poliţia.
 
"La faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei de 46 de ani, iar la examinarea fizică a acestuia au fost identificate mai multe leziuni traumatice. Din primele verificări s-a stabilit faptul că femeia de 46 de ani ar fi avut un conflict cu concubinul acesteia, ea luând hotărârea să părăsească domiciliul. La scurt timp după aceea, femeia a fost găsită decedată, în apropierea locuinţei sale", transmite IPJ Prahova.
 
Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei decesului.
 
Miercuri după-amiază, concubinul femeii se află la în custodia poliţiştilor, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie dispuse măsuri legale în consecinţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.