Un bătrân de 91 de ani din Valea Doftanei, judeţul Prahova, a fost atacat de de un urs în propria curte, aflată în apropierea pădurii. Bărbatul a suferit multiple plăgi şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Prahova pentru îngrijiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un bărbat în vârstă de 91 de ani din Valea Doftanei, judeţul Prahova, a fost atacat de un urs şi a suferit multiple răni.

”Bărbatul prezintă multiple plăgi în regiunea abdominală si la femurul drept. El a fost atacat în curtea personală din apropierea pădurii”, au precizat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova.

Aceştia au intervenit iniţial cu un echipaj cu asistent şi, ulterior, cu un echipaj cu medic. Cadrele medicale au constatat că bărbatul a suferit multiple plăgi lineare în regiunea abdominală, plagă liniară de cinci centimetri la coapsa dreaptă, dar şi alte răni, fiind transportat la Spitalul Judeţean Prahova.

La fata locului au fost găsite mai multe urme de urs, una mare şi altele mai mici. E posibil ca bărbatul să fi fost surprins de o ursoaică cu pui şi asta sa fie motivul atacului.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.