Bărbatul din oraşul prahovean Breaza pe numele căruia a fost deschis un dosar de cercetare, la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, după ce a stat aproape un an în casă cu trupul neînsufleţit al surorii sale a fost găsit spânzurat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul în vârstă de aproximativ 70 de ani, pe numele căruia poliţiştii din Prahova au deschis un dosar penal după ce au găsit în casa lui cadavrul mumificat al surorii sale, a fost găsit mort, luni, de către poliţiştii locali, au declarat surse judiciare. Bărbatul a fost găsit spânzurat, iar trupul neînsufleţit a fost transportat pentru necropsie la serviciul de Medicină Legală Prahova.

Bărbatul, bolnav psihic, fusese internat într-o unitate medicală imediat după deschiderea anchetei pe numele său şi a ieşit din spital cu câteva zile înainte de Crăciun, au precizat sursele citate.

La sfârşitul lunii noiembrie, poliţiştii şi procurorii prahoveni au deschis un dosar de cercetare în cazul bărbatului din Breaza care a stat aproape un an în casă cu cadavrul surorii sale. Când a fost găsit de autorităţi, trupul neînsufleţit era mumificat, femeia fiind moartă de aproximativ opt luni. Primele verificări arată că bărbatul nu ar fi declarat decesul pentru a încasa în continuare indemnizaţia de handicap a femeii, dar şi banii de care beneficia el, ca însoţitor al acesteia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.