Trei bărbaţi cu vârste de 32 de ani, 51 de ani, respectiv 67 de ani au fost reţinuţi de către poliţiştii prahoveni, sub acuzaţia de furt, după ce au sustras combustibilul di utilajele folosite la asfaltarea unui drum judeţean, parcate pe margine şoselei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Prahova furtul a fost anunţat sâmbătă seară, în jurul orei 23:00, când o persoană a anunţat că mai mulţi indivizi fura combustibilul din utilajele folosite pentru reabilitarea drumului judeţean 102 K, parcate în zona comunei Fântânele, al ieşirea din localitate.

”În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, iar în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit depistarea persoanelor bănuite, în timp ce se deplasau cu autoturismul, pe raza comunei Ceptura.

Poliţiştii au stabilit identitatea persoanelor, ca fiind trei bărbaţi cu vârstele de 32, 51 şi respectiv 67 de ani. În urma controlului autoturismului, în portbagajul acestuia au fost descoperite 5 recipiente din plastic, a 20 de litri fiecare, cu produs lichid ( posibil combustibil)”, informează, duminică Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Cei trei bărbaţi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri, fiind reţinuţi pentru 24 de ore, sub acuzaţia de furt calificat. Utilajele din care cei trei au sustras combustibilul aparţin unei societăţi comerciale din comuna Măneşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.