Poliţiştii prahoveni au reţinut un bărbat acuzat că şi-a violat fiica, în perioada în care aceasta era minoră. Oamenii legii au aflat despre faptele suspectului la câţiva ani de la comiterea faptelor. Ei propun arestarea preventivă a acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"La data de 9 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Vălenii de Munte au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor şi incest, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal. Din cercetări a reieşit faptul că acesta ar fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa în vârstă de 20 de ani în prezent, în perioada în care aceasta era minoră”, informează, miercuri după-amiază, Poliţia judeţeană Prahova.
 
Surse din anchetă au declarat pentru News.ro că bărbatul are 50 de ani. 
 
Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.