Un bărbat din judeţul Prahova a fost reţinut de poliţişti, sub acuzaţia de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept, după ce a lovit intenţionat cu autoturismul un câine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 14 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Prahova au reţinut un bărbat de 45 de ani, din Urlaţi, bănuit de comiterea infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept”, anunţă, miercuri seară, reprezentanţii Poliţiei judeţene Prahova. 
 
Dosarul în acest caz a fost deschis după ce, marţi, o persoană a reclamat la Poliţie că un şofer a ucis un câine, în timp ce se deplasa cu un autovehicul în comuna Dumbrava. 
 
”În baza sesizării, au fost efectuate verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt, bărbatul în cauză fiind identificat şi depistat la scurt timp de poliţişti, iar ulterior condus la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii. Astfel, în baza probatoriului administrat, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore”, precizează sursa citată.
 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.