Un bărbat din comuna Măgurele, judeţul Prahova, a fost rănit, joi, după ce butelia din locuinţa în care se afla a explodat. Victima, care arsuri grave pe 60% din suprafaţa corpului, dar şi pe căile respiratorii, va fi preluată de un elicopter SMURD pentru a fi dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, butelia a explodat într-un imobil din comuna Măgurele, satul Coada Malului.
 
Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu, însă o persoană a fost rănită.
 
Echipajele de intervenţie - un echipaj de stingere şi unul de prim ajutor - au constatat că victima este un bărbat în vârstă de 47 de ani, care a suferit arsuri. 
 
Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, victima are arsuri de gradele 3 şi 4, inclusiv de căi aeriene, pe circa 60% din suprafaţa corporală .
 
Bărbatul va fi preluat de un elicopter SMURD care va ateriza la terenul de fotbal de la Măgurele pentru a fi dus la spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.