Un bărbat de 31 de ani este cercetat penal de procurorii din Prahova, fiind suspectat că în luna august a anului trecut a ucis un alt bărbat, pe care l-a îngropat într-o pădure, într-o zonă greu accesibilă. Încă de atunci, victima a fost dată dispărută. Surse judiciare afirmă că suspectul şi-a recunoscut fapta, spunând că a avut loc pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan. El a fost arestat preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 19.12.2023, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Prahova, pentru comiterea infracţiunii de omor. Din cercetările efectuate s-a reţinut faptul că la data de 24.08.2022, în jurul orelor 11:00 – 11:30, în timp ce se afla în extravilanul oraşului Comarnic, punctul Răzoare, jud. Prahova, unde lucra ca cioban la o stână aparţinând unei persoane din localitate, pe fondul unui conflict spontan cu victima P.I., ambii fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a exercitat acte de violenţă fizică asupra victimei, aplicându-i multiple lovituri, în zona capului şi a corpului, cu obiecte contondente precum şi cu piciorul, provocând decesul victimei”, se arată într-un comunicat dat publicităţii, miercuri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. 
 
Încă de la momentul la care nu a mai fost văzut, bărbatul ucis a fost dat dispărut. Acesta avea 55 de ani şi era tot cioban.
 
Ancheta a arătat că ucigaşul a transportat cadavrul într-o zonă forestieră acoperită de lăstăriş, greu accesibilă, pe Valea Conciului, unde l-a ascuns, acoperindu-l cu vegetaţie, pământ, precum şi materiale lemnoase. 
 
”Cu ocazia cercetărilor s-au stabilit locul de comitere a faptei, precum şi perimetrul în care cadavrul a fost ascuns, ocazie cu care au fost identificate articolele vestimentare cu care victima era îmbrăcată la momentul decesului, precum şi fragmente osoase, posibil umane, ce urmează a fi supuse expertizei genetice judiciare în scopul de a se stabili dacă aparţin victimei”, precizează anchetatorii.
 
Surse judiciare au declarat că ciobanul acuzat de omor şi-a recunoscut fapta.
 
El a fost arestat preventiv.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.