Tribunalul Prahova a condamnat la 25 de ani de detenţie un bărbat din judeţul Prahova care anul trecut l-a omorât pe unul dintre vecinii săi din cauza unei datorii de două mii de lei. Bărbatul mai făcuse închisoare tot pentru omor, fiind liberat condiţionat cu şase ani înainte de a comite a doua crimă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Condamnatul, în vârstă de 64 de ani,  a fost ridicat de către poliţişti în luna martie a anului trecut, după ce şi-a omorît un vecin in vârstă de 60 de ani, care îi datora două mii de lei. Victima, care locuia într-un bloc de la periferia oraşului Ploieşti, a fost găsită de către fratele său, care a anunţat poliţia. 
După un am şi jumătate de proces, Tribunalul Prahova l a condamnat pe agresor la 25 de ani de închisoare şi la plata a o sută de mii de euro daune morale către rudele victimei.
In anul 1997, bărbatul şi-a ucis mama, fiind condamnat la 25 de ani de închisoare. El a fost liberat condiţionat în anul  2014.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.