Un bărbat din judeţul Prahova este cercetat penal pentru rănirea cu intenţie a animalelor după ce a fost văzut trecând intenţionat cu autoturismul peste un câine. Animalul a fost preluat de către veterinari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate joi de Poliţia judeţeană Prahova, bărbatul, în vârstă de 52 de ani din comuna Gornet a ajuns în atenţia poliţiştilor după ce a fost văzut, marţi seară, cum trece intenţionat cu autoturismul peste un câine. Persoana care l-a văzut a sunat la 112 şi am anunţat autorităţile. Poliţiştii au solicitat intervenţia unui medic veterinar care a acordat îngrijiri animalului rănit. 
De asemenea, şoferul care a rănit câinele a fost identificat şi este cercetat de către poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor pentru infracţiunea de rănirea cu intenţie a animalelor.
Şi la Rădăuţi, în judeţul Suceava patru tineri sunt cercetaţi pentru aceeaşi infracţiune, după ce au fost văzuţi, miercuri seară, în parcarea unui fast-food, cum lovesc o pisică. 
Ei au fost reclamaţi miercuri seară, de o femeie care a văzut ce s-a întâmplat şi s-a prezentat la Poliţia municipiului Rădăuţi.
 
„Din cuprinsul plângerii prealabile şi din verificări, a rezultat faptul că în seara de 11.07.2023, patru tineri, care circulau cu un autoturism, fiind în parcarea unui fast-food, situat pe strada Calea Bucovinei, din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, au prins o pisică ce se afla în parcare şi au aruncat-o cu putere, aceasta părăsind ulterior zona”, a transmis, joi, Poliţia Suceava.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.