Un bărbat aflat sub observaţie la Spitalul Judeţean din Ploieşti, care a părăsit unitatea medicală fără acordul medicilor, dar care nu a mai ajuns acasă, este căutat de către poliţiştii prahoveni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Prahova cer sprijinul populaţiei şi au făcut publice semnalmentele unui bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitatea prahoveană Bărcăneşti, care miercuri a plecat din Spitalul Judeţean Ploieşti unde mersese pentru investigaţii medicale şi care este de negăsit.

Potrivit IPJ Prahova, Dumitru Matei ar fi plecat în cursul zilei de miercuri din observatorul unităţii de primiri urgenţe a spitalului, ”fără încuviinţarea personalului medical”, iar până miercuri seară rudele nu au reuşit să îl găsească, motiv pentru care au mers la poliţie şi au anunţat dispariţia.

Bărbatul are 1,65-1,70 metri înălţime, constituţie astenică, păr tuns scurt, de culoare neagră,  purtând barbă, fără semne particulare, iar la momentul dispariţiei purta pantaloni sport de culoare neagră şi o bluză bleumarin.

Cei care pot oferi detalii despre acesta sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.