Un tânăr constănţean care vineri a încercat să înşele o persoană din Prahova prezentându-se la poarta acesteia şi cerându-i bani, sub pretextul că o rudă a fost implicată într-un grav accident, a fost prins de către poliţişti după o urmărire în timpul căreia aceştia au folosit armamentul din dotare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc vineri, în municipiul Ploieşti.

O persoană a sunat la poliţie, anunţând că la poarta sa se află un bărbat necunoscut care i-a spus că fiica sa a fost implicată într-un grav accident rutier, este internată la un spital din Bucureşti şi are nevoie de 12.400 de euro pentru intervenţii medicale.

Ploieşteanul a sunat imediat la poliţie, însă când patrula a apărut, tânărul a fugit.

A avut loc o urmărire pe străzile oraşului, bărbatul fiind prins şi imobilizat abia după ce poliţiştii au tras focuri de armă în plan vertical.

Tânărul suspect are 23 de ani şi este din Medgidia. La ora transmiterii acestei ştiri, el se află în custodia poliţiştilor pentru cercetări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.