Ursoaica văzută în repetate rânduri, împreună cu puiul său, într-o zonă locuită din staţiunea Azuga şi care a fost filmată rupând un gard în încercarea de a intra într-o gospodărie va fi relocată, împreună cu ea urmând a fi mutat şi puiul. Cei doi vor fi duşi într-o altă pădure, tot în judeţul Prahova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Ursoaica cu un pui ce ne dă atâtea bătăi de cap va fi relocată. În urma demersurilor făcute de către Primăria Azuga împreună cu administratorul fondului de vânătoare, Ocolul Silvic Azuga, suntem informaţi că s-a obţinut Ordin de Ministru pentru capturarea şi relocarea celor două exemplare de urs brun (ursoaica cu un pui)”, a transmis joi, pe Facebook, Primăria Azuga. 
 
Conform unui document primit de administraţia locală de la Ocolul Silvic Azuga, ursoaica şi puiul acesteia vor fi duşi pe un alt fond cinegetic, tot în judeţul Prahova. 
 
În ultimele săptămâni jandarmii au intervenit în repetate rânduri pentru alungarea celor două exemplare de urs care coboară în căutare de hrană în zona locuită de oameni şi intră în curţi. La un moment dat, ursoaica a fost filmată în timp ce rupe scânduri dintr-un gard, în încercarea de a intra într-o gospodărie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.