Poliţia Prahova anunţă că poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat din oficiu şi au deschis o anchetă după ce o asociaţie a postat pe Facebook o fotografie cu un animal spânzurat, într-un sat din judeţ, şi un nume al celui care ar fi autorul cruzimii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Imaginea în care apare un animal, care pare a fi o pisică, spânzurat de un copac într-o zonă verde a fost postată pe reţeaua de socializare de Asociaţia Arca lui Norocel, organizaţie implicată în gestionarea situaţiei animalelor, care asigură anual mii de sterilizări gratuite, în localităţi prahovene, la câini şi pisici, inclusiv pentru animalele care au stăpân. Cei care au postat precizează că fotografia a fost făcută în satul Varniţa.
 
Imaginea este însoţită de numele unui bărbat şi de comentariul: "îţi jurăm că nu scapi de puşcărie!!! Psihopat criminal ce eşti!!! Revenim cu petiţie pe care avem nevoie să o semnaţi cât mai mulţi!”.
 
"Având în vedere apariţia pe o reţea de socializare a unei imagini ce ilustrează un animal omorât, compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova este abilitat să comunice următoarele: Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept. Persoanele implicate au fost identificate, la acest moment poliţiştii efectuând cercetări, în vederea depistării lor, clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, transmite Poliţia judeţeană Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.