Poliţiştii prahoveni au oprit, sâmbătă seară, o petrecere privată organizată în punctul de lucru al unei societăţi comerciale din oraşul Boldeşti-Scăeni, care înregistrează un indice ridicat de infectare cu noul coronavirus. Administratorul firmei a fost amendat cu 5.000 de lei iar în urma evenimentului a fost deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 21.15, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Boldeşti-Scăeni, în timp ce efectuau verificări pe linia respectării măsurilor de prevenire a răspândirii Covid-19, au constatat faptul că în incinta unui punct de lucru era organizat un eveniment privat, la care participau 18 persoane. De asemenea, evenimentul a fost întrerupt si au fost reprelucrate prevederile legale privind protecţia şi distanţarea fizică dispuse în vederea combaterii pandemiei de COVID-19 a transmis, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Evenimentul întrerupt de poliţişti era o petrecere organizată cu ocazia unei cununii civile,  au declarat pentru News.ro surse apropiate anchetatorilor.

În urma evenimentului poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, iar administratorul firmei care deţine spaţiul în care a fost organizată petrecerea şi organizatorul au fost sancţionaţi contravenţional cu 5.000 de lei.

Localitatea Boldeşti-Scăeni, situată la câţiva kilometri de Ploieşti a înregistrat, în perioada 13-26 octombrie, o rată de infectare cu virusul SARS-CoV-2 de 2,14 la o mie de locutori, conform datelor oficiale prezentate de autorităţile din Prahova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.