Reprezentanţii unei grădiniţe din Ploieşti au fost amendaţi cu 5.000 de lei şi poliţiştii au deschis dosar penal pentru neglijenţă în serviciu după ce un copil de patru ani a plecat din unitate, fiind găsit pe stradă de o femeie, care a sunat la 112. Copilul, înscris la grădiniţa privată, a ieşit din oraş şi a trecut un pod, fiind găsit de femeie în localitatea învecinată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate, joi, de Poliţia judeţeană Prahova, poliţiştii din Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că un copil de 4 ani a fost găsit pe stradă. Întâmplarea a avut loc miercuri, în jurul orei 14:00, în comuna Bărcăneşti, situată aproape de municipiul Ploieşti, unde o femeie a găsit un băieţel de 4 ani, singur pe stradă. Ea a sunat la 112 şi a aşteptat sosirea poliţiştilor. În cele din urmă, copilul a fost încredinţat părinţilor.
 
Oamenii legii au constatat că băieţelul plecase de la o grădiniţă din Ploieşti, la finalulprogramului el ieşind printre părinţii adunaţi să-şi aştepte copiii, au declarat pentru News.ro surse judiciare. Aceleaşi surse au precizat că este vorba despre o unitate didactică privată situată într-un cartier de la periferia Ploieştiului, iar copilul a ieşit din oraş, a trecut un pod şi a ajuns în localitatea alăturată.
 
Administratorul grădiniţei a fost amendat cu 5.000 de lei în baza Legii nr.333/2003 privind Paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor. De asemenea, poliţiştii au deschis dosar penal pentru neglijenţă în serviciu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.