Un adolescent în vârstă de 17 ani din judeţul Prahova a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de infracţiunea de viol. Victima este un consătean al adolescentului, care a reclamat fapta la poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate sâmbătă de Poliţia judeţeană Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la acest caz joi dimineaţă, la ora 10:30, când un bărbat de 20 de ani din comuna Gura Vitioarei a reclamat la Poliţia oraşului Vălenii de Munte faptul că ar fi fost victima unei infracţiuni de viol.
„Din cercetări a reieşit faptul că la data de 22 februarie a.c., în jurul orei 22.30,  tânărul în cauză, în timp ce se afla în comuna Gura Vitioarei, ar fi fost constrâns de către un alt tânăr să întreţină raporturi sexuale orale. Tânărul de 17 ani, bănuit de comiterea faptei, a fost condus la unitatea de poliţie pentru audiere”, informează poliţiştii.
Joi, băiatul acuzat de agresiune sexuală a fost reţinut de către poliţişti, ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Vălenii de Munte a admis propunerea procurorului şi a emis pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.