Un grav accident rutier a avut loc, miercuri, pe drumul naţional 1B, în judeţul Prahova, unde un autoturism s-a izbit violent de un TIR. Femeia care conducea autoturismul a fost rănită, iar autorităţile au solicitat un elicopter SMURD, care nu a putut însă interveni din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe DN 1B, în oraşul prahovean Mizil, fiind implicate un autoturism şi un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă. 
 
În urma impactului, femeia aflată la volanul autoturismului a rămas încarcerată. Ea a fost scoasă conştientă şi a fost preluată de echipajul ambulanţei de terapie intensivă. Autorităţile au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD, care însă nu a putut interveni din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.
 
În accident au fost implicate încă patru persoane, care au refuzat transportul la spital.
 
Circulaţia rutieră a fost blocată, valorile de trafic fiind crescute.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.