Pompierii prahoveni au reluat, miercuri, acţiunea de lichidare a incendiului izbucnit marţi după-amiază într-o zonă împădurită din comuna Valea Doftanei, în apropierea lacului de acumulare Paltinu. De asemenea, echipajele de intervenţie taie doborâturile care continuă să fumege şi care s-ar putea reaprinde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform oficialilor ISU Prahova, incendiul care a cuprins o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi de litieră şi pădure în zona lacului de acumulare Paltinu a fost localizat, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, iar după localizare un echipaj de pompieri a rămas să monitorizeze zona. 
Miercuri, 20 de pompieri au fost trimişi din nou la faţa locului, pentru neutralizarea incendiului, aceştia intervenind cu o barcă, cinci motopompe, o autospecială de stingere şi trei autospeciale de primă intervenţie.
„Focarele s-au împuţinat, pompierii acţionează pentru tăierea doborâturilor care fumegă şi, în acelaşi timp, se intervine pentru stingerea litierei care încă arde, precizează oficialii instituţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.