Un număr de 17 trenuri de călători au întârzieri care ajung până la 120-130 de minute, după ce, din cauza vântului puternic, un copac a rupt un fir de înaltă tensiune care a căzut pe linia de contact a căii ferate, în apropiere de Ploieşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Traficul feroviar se desfăşoară cu dificultate, marţi după-amiază, în apropiere de Ploieşti, după ce, în condiţii de vânt puternic, un copac a rupt un fir de alimentare cu electricitate, care a căzut pe linia de contact a căii ferate. 
 
Purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brînzan, a declarat pentru News.ro că 17 trenuri de călători înregistrează întârzieri între 15 şi 120-130 de minute. 
 
Este vorba despre garnituri feroviare care circulă spre şi dinspre Buzău şi Braşov.
 
Iniţial, circulaţia feroviară a fost blocată pe ambele sensuri, însă a fost reluată, pe un singur fir. La ora transmiterii acestei ştiri, echipele de intervenţie lucrează cu o drezină pentru refacerea liniei de contact pe firul doi.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.