Poliţiştii prahoveni au ridicat şi dus la audieri, miercuri, 14 persoane, într-un dosar de viol şi lipsire de libertate, dosar în care anchetatorii suspectează că două femei au sechestrat o tânără de 18 ani pe care au obligat-o să aibă relaţii intime cu mai mulţi bărbaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au făcut, miercuri, 12 percheziţii domiciliare, în Ploieşti si Câmpina, la domiciliile unor persoane bănuite de viol şi lipsire de libertate, 14 persoane fiind duse la poliţie pentru audieri.
 
"Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 29 spre 30 mai a.c., o tânără în vârstă de 18 ani ar fi fost ameninţată cu acte de violenţă şi lipsită de libertate în mod ilegal de către două persoane de sex feminin. Totodată, tânăra ar fi întreţinut, prin constrângere, raporturi sexuale cu mai mulţi bărbaţi”, transmite Poliţia Judeţeană Prahova.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab" Ploieşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.