Pompierii au intervenit duminică pentru salvarea unei familii blocată pe un grind din cauza unui incendiu de vegetaţie în Delta Dunării, iar mama şi copilul în vârstă de cinci ani au fost duşi la spital pentru evaluare medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea au anunţat că duminică după amiază, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea a doi adulţi şi un minor surprinşi de incediu de vegetaţie uscată în zona Sfiştofca din Delta Dunării.

“Apelantul a anunţat că în jurul lor se manifestă un incendiu de vegetaţie şi nu pot părăsi zona în siguranţă, fiind blocaţi pe un grind. Către cele trei persoane se deplasează un elicopter SMURD pentru a-i extrage în siguranţă din zona afectată de incendiu.

Cele trei persoane, un bărbat, o femeie şi un minor de cinci ani au fost transportate în siguranţă în localitatea Sfiştofca unde au fost evaluate medical”, au afirmat pompierii.

Ei au adăugat că mama şi copilul urmează să fie transportaţi la spital pentru mai multe investigaţii şi tratament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.