Pompierii din judeţul Ialomiţa au găsit, vineri după-amiază, trupul neînsufleţit al copilului în vârstă de zece ani dispărut în urmă cu două zile în apele râului Ialomiţa. Cadavrul a fost dus de ape la o distanţă de 19 kilometri de locul în care copilul a fost văzut ultima dată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea, trupul copilului a fost descoperit vineri după-amiază, la 19 kilometri de locul în care se scălda şi a fost luat de curenţii puternici.

Miercuri după-amiază, băiatul de zece ani din localitatea Broşteni se scălda împreună cu un alt băiat mai mare cu patru ani in apele râului Ialomiţa când cel mic a fost luat de curenţi.

Băiatul mai mare a reuşit să înoate până la mal şi să alerteze autorităţile. Căutările au început imediat, însă abia după două zile copilul a fost găsit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.