Un pompier din cadrul Gărzii de Intervenţie Orşova, judeţul Mehedinţi, care a suferit arsuri de gradele II şi III pe 30 la sută din suprafaţa corpului, în timp ce intervenea pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie, a fost transportat, vineri, cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, incendiul de vegetaţie a izbucnit, vineri, în localitatea Eşelniţa, iar în timpul intervenţiei de stingere a focului, un pompier de la Garda de Intervenţie Orşova a suferit arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 30 la sută din suprafaţa corpului.

"Acesta a fost surprins de flăcări în urma căderii de pe versant a unui trunchi de copac şi aprinderii vegetaţiei uscate din apropierea pompierului", transmit reprezentanţii ISU Mehedinţi.

Pompierul a primit ajutor medical de urgenţă de la paramedicii SMURD, care l-au şi transportat la Urgenţe la Orşova, ulterior acesta fiind transportat de un echipaj SAJ în municipiul Drobeta Turnu Severin, de unde a fost preluat de către elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.