Poliţistul rănit în timpul percheziţiilor de marţi de la Rădăuţi a fost operat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, dar starea lui se menţine critică, leziunile suferite la cap fiind foarte grave.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medicul Tudor Ciuhodaru de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi a declarat pentru News.ro că intervenţia chirurgicală a durat câteva ore, a decurs normal, dar că starea pacientului este în continuare critică.

"Operaţia s-a terminat, a durat câteva ore. Pacientul se află la terapie intensivă, este intubat şi ventilat mecanic. S-au făcut toate intervenţiile de urgenţă necesare, aşteptăm să vedem evoluţia. Starea este în continuare critică, pronosticul în acest caz este extrem de rezervat", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru.

Potrivit medicilor, leziunile sunt foarte grave şi există riscul apariţiei unor complicaţii.

Poliţistul a fost adus marţi la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi şi a fost introdus imediat în sala de operaţie, intervenţia chirurgicală fiind efectuată de către o echipă formată din zece medici.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceva au desfăşurat, marţi dimineaţă, o acţiune pentru destructurarea unei grupări infracţionale, fiind făcute opt percheziţii domiciliare. La una dintre locuinţele percheziţionate, în Rădăuţi, una dintre persoanele vizate a atacat şi rănit, cu o sabie, unul dintre angajaţii Serviciului pentru acţiuni Speciale Suceava, rănindu-l foarte grav la cap şi braţ. 

Agresorul, în prezent reţinut, a mai fost arestat în iulie 2016 pentru trafic de droguri, ulterior fiind plasat sub control judiciar, până în octombrie 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.