Poliţiştii şi procurorii din Bucureşti au găsit, joi, cannabis şi cocaină, în maşina unui şofer oprit în Pantelimon. În maşina soţiei sale, oprită în Voluntari, anchetatorii au găsit droguri şi două pistoale cu gloanţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, joi, poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, împreună cu D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, au destructurat o grupare infracţională, ce avea preocupări pe linia traficului internaţional de droguri.


”În fapt, un bărbat aflat la volanul unui autoturism, a fost oprit în trafic, pe raza oraşului Pantelimon, de poliţiştii rutieri din Ilfov. La controlul maşinii, în portbagaj a fost găsit cannabis vegetal şi cocaină”, a transmis Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că, ulterior, poliţiştii din cadrul S.C.C.O. Ilfov, cu sprijinul colegilor de I.P.J. Ilfov şi Poliţia Oraş Voluntari, au realizat un flagrant în Voluntari, fiind oprit autoturismul în care se aflau soţia bărbatului şi alte 2 persoane.

”De această dată, în urma controlului asupra autoturismului, au fost găsite 2 genţi de voiaj în care se afla cannabis vegetal, cocaină şi 2 pistoale cu glonţ. Ancheta a continuat cu efectuarea a 4 percheziţii (3 în judeţul Ilfov şi una în Bucureşti), la domiciliile celor 4 persoan”, a mai transmis Poliţia Română.

Acţiunile, beneficiind de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni
Speciale din Poliţia Română, s-au soldat cu descoperirea şi ridicarea a
aproape 350 de grame de cocaină,  1,5 kg. de heroină, 47 kg. de cannabis
vegetal (inflorescenţe), 2 pistoale cu glonţ şi 47 de cartuşe cu glonţ
deţinute ilegal,dar şi bani.

Din investigaţii a reieşit că drogurile ar fi fost transporte ilicit, printr-o firmă de curierat din Malaga – Spania.

La audieri, la D.I.I.C.OT., au fost conduse opt persoane implicate, faţă de
care sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de
trafic de droguri de risc şi mare risc şi introducere în ţară de droguri de
mare risc.

În urma probatoriului administrat în cauză, liderul grupării a fost reţinut, iar pe numele soţiei sale a fost dispusă măsura controlului
judiciar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.