O femeie de 37 de ani, administratoare a unui bloc de locuinţe din municipiul Piteşti, este suspectată de comiterea infracţiunii de delapidare, cu un prejudiciu de 200.000 de lei, bani ai locatarilor care au plătit întreţinerea. Poliţiştii argeşeni anunţă că au finalizat cercetările în cazul femeii şi propun trimiterea în judecată a acesteia, bunurile sale imobile fiind puse sub sechestru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Femeia de 37 de ani, din municipiul Piteşti, este suspectată că a delapidat, timp de trei ani,  bani sin sumele plătite de către locatarii blocului pe care îl administra. 
„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada octombrie 2020 - octombrie 2023, o femeie de 37 de ani, din Piteşti, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale şi al unei asociaţii de proprietari şi-ar fi însuşit, în repetate rânduri, sume de bani din gestiune, provenite din încasările de la locatari, în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei”, informează Poliţia Argeş.
În ziua de 21 martie după administrarea probatoriului, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar după ziua petrecută în arest a fost plasată sub control judiciar de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. 
Pentru recuperarea prejudiciului, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au dispus instituirea sechestrului asigurator, asupra bunurilor imobile ale femeii.
Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, poliţiştii formulând cu propunere de trimitere în judecată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.