Poliţiştii prahoveni au confiscat aproape 4,5 tone de legume şi fructe şi au dat 37 de amenzi în valoare totală de aproape 84.000 de lei, în urma unei acţiuni desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul comercializării de produse agroalimentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 20 iulie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova au verificat, în cadrul acţiunii pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor comise în domeniul comercializării de produse agroalimentare, activitatea a 48 de agenţi economici care aveau ca principal obiect de activitate comerţul cu legume şi fructe.

Pentru neregulile descoperite, au fost date 37 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 84.000 de lei.

De asemenea, de la comercianţi care nu au putut prezenta documente de provenienţă au fost ridicate, în vederea confiscării, aproape 4,5 tone de legume şi fructe, în valoare de peste 7.000 de lei. Totodată, au fost confiscaţi 245 de lei.

La acţiune au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale - IPJ Prahova, precum şi jandarmi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.