Poliţiştii arădeni l-au identificat, vineri, pe cel care ar fi ucis un câine, apoi a filmat cum îl taie cu o seceră, iar imaginile au fost postate pe Facebook, determinând numeroase reacţii. Suspectul are 26 de ani şi este angajat cioban la o stână aflată la aproximativ 15 kilometri de municipiul Arad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii arădeni au reuşit să-l identifice pe cel care ar fi ucis un câine şi a filmat cum îl taie cu o seceră, fiind vorba despre un tânăr de 26 de ani, pe nume Alexandru Memet.

”Suspectul este este originar din judeţul Constanţa, dar în prezent este angajat la o stână din localitatea Şagu (aflată la 15 kilometri de Arad – n.r.). I s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru uciderea fără drept, cu intenţie, de animale, faptă prevăzută de legea 205/2004 şi sancţionată cu pedeapsă cu închisoarea de la trei luni la un an sau cu amendă penală”, a declarat, vineri, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu.

Numele suspectului se potriveşte cu cel al profilului de Facebook pe care a fost postată filmarea în cursul zilei de joi.

Tânărul le-a declarat jurnaliştilor arădeni că el apare în filmare şi că a făcut acest lucru ”din teribilism”, fără să ştie că videoclipul va stârni emoţii şi revoltă. El susţine că animalul i-a aparţinut şi că era mort, din cauze pe care nu le cunoaşte.

Poliţiştii arădeni au început o anchetă după ce pe Facebook a fost postat, joi, un filmuleţ cu un câine mort care este lovit în mod reperat cu o seceră. Clipul a fost postat pe profilul ”Alexandru Mmt Alx”, autorul contului scriind că locuieşte în Arad, a studiat la ”Şcoala Vieţii” şi la ”Facultatea De Golani”.

În filmul postat pe internat apare o persoană care taie cu o seceră cadavrul unui câine, iar la un moment dat se aude şi vocea unui băiat care ar asista la scenă: ”Ce ficăţei frumoşi are! Ia să vedem ficăţeii!”.

Postarea a fost distribuită de mii de ori în câteva ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.