Poliţiştii din Timişoara l-au identificat pe cel care a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa amplasarea unui dispozitiv exploziv la un centru comercial din Timişoara. Este vorba de un adolescent de 15 ani, care, în ianuarie, a anunţat amplasarea unei bombe la Liceul Catolic. Şi atunci alarma a fost una falsă. Tânărul a fost amendat cu 2.000 de lei

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Timiş, cel care anunţa luni că o bombă a fost pusă la etajul al doilea al unui centru comercial din Timişoara, este un minor.
 
”În urma verificărilor efectuate, cu privire la alarma falsă cu bombă, poliţiştii l-au identificat şi depistat pe cel care a alertat autorităţile, fiind vorba despre acelaşi minor de 15 ani,care a sesizat în luna Ianuarie a acestui an, existenţa unei bombe la un liceu din Timişoara”, anunţă IPJ Timiş.
 
Adolescentul a fost amendat.
 
”Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2000 lei, conform O.U.G 34/2008, privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă”, mai anunţă IPJ Timiş.
 
Luni după-amiază un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa amplasarea unui dispozitiv explozibil la etajul al doilea al unui centru comercial din apropiere de centrul oraşului Timişoara. Imediat la faţa locului au ajuns echipaje de Poliţie şi pirotehnişti. După mai multe căutări, anchetatorii au stabilit că a fost o alarmă falsă.
 
Întreg centrul comercial a fost evacuat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.