Poliţiştii din Timişoara solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui tânăr care a sustras dintr-un bancomat suma de 6.000 de euro, pe care un bărbat încercase să o depună în cont, dar banii rămăseseră în interiorul locaşului. Tânărul purta ochelari de soare, căciulă şi mască.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
"Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au în lucru un dosar penal privind săvârşirea de către autor neidentificat a infracţiunii de furt. În data de 26 octombrie a.c., un cetăţean s-a deplasat la sucursala unei bănci din Timişoara pentru a depune în contul personal suma de 6000 euro. După ce banii au fost depuşi, bancomatul a respins depunerea, suma de bani rămânând în interiorul locaşului, cetăţeanul în cauză nesesizând cele întâmplate. Astfel, suma care a rămas în interiorul locaşului de depunere a numerarului a fost sustrasă ulterior de o persoană neidentificată”, a transmis IPJ Timiş.
 
Tânărul era îmbrăcat în haine de culoare neagră şi purta căciulă, ochelari de soare şi mască.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.