Poliţiştii din judeţul Timiş au făcut, miercuri, o percheziţie pe raza municipiului Iaşi, în locuinţa unor persoane bănuite de contrabandă calificată, după ce au descoperit, în patru colete expediate din SUA, muniţie şi componente pentru arme letale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, poliţiştii timişeni, au fost sesizaţi de către lucrătorii Direcţiei Regionale Vamale despre faptul că au descoperit muniţie şi componente pentru arme letale în patru colete expediate din SUA.

Miercuri, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii au făcut o percheziţie, pe raza municipiului Iaşi, la locuinţa unor persoane de 40 şi 50 de ani, bănuite de contrabandă cu arme.

”În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat de la locuinţa celor în cauză muniţia şi componentele, în vederea continuării cercetărilor. Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi”, se arată în comunicat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.